2014.02.11.
09:27

Írta: JászBlog

Nem kérnek a jászságiak a névtelen szórólapokból

A jászságiak 95 százaléka tisztességtelennek tartja a névtelen szórólapokat – derült ki egy friss, 1200 fős telefonos közvélemény-kutatásból, amely annak kapcsán készült, hogy a közelmúltban Szekeres Imrét gyalázó névtelen szórólapok lepték el a Jászságot. A válaszadók többsége, 56 százaléka szerint Pócs János és a Fidesz áll az akció mögött, míg további 24 százalék szerint a Jobbik, 20 százalék szerint pedig az LMP.

Nem szeretik a jászságiak, ha valaki név nélkül kampányol és mocskol másokat – derült ki annak kapcsán, hogy a közelmúltban valakik politikai céllal Szekeres Imrét gyalázó névtelen szórólapokkal árasztották el a Jászságot. Az ügy kapcsán készített 1200 fős, telefonos közvélemény-kutatásból kiderült, a jászságiak túlnyomó többsége, 90 százaléka szerint minden politikusnak vállalnia kell a felelősséget azért, amit vél, gondol vagy mond. Ilyenformán a többség, a válaszadók 95 százaléka tisztességtelennek tartja azt is, ha valaki névtelen szórólapokkal gyalázza ellenfeleit, és ezért nem vállalja a felelősséget.

A közvélemény-kutatás kitért arra is, hogy a jászságiak kit sejtenek a szerintük tisztességtelen névtelen szórólapok mögött: a válaszadók egyértelmű többsége, 56 százaléka szerint Pócs János és a Fidesz szervezte az akciót, míg csak 24 százalék gondolja úgy, hogy a Jobbik és még kevesebben, 20 százaléknyian gondolják úgy, hogy az LMP bújt a névtelenség mögé.

Mint korábban megírtuk, az akció Jászság szerte nagy felháborodást keltett. Olvasóink már akkor jelezték, hogy elfogadhatatlannak tartják az efféle megoldásokat, és még a Fidesz-szavazók is úgy nyilatkoztak, hogy ha Pócs János állna az akció mögött, akkor azzal elárulná a Fidesz és az Orbán Viktor által képviselt elveket, illetve politikai stílust.

Szólj hozzá!

Címkék: Jászság nlvtelen szórólapok

A bejegyzés trackback címe:

https://jasz.blog.hu/api/trackback/id/tr315808812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása