2014.01.27.
14:39

Írta: JászBlog

Névtelen szórólapok lepték el a Jászságot

Szekeres Imrét gyalázó névtelen szórólapok lepték el a Jászságot, amelyben a névtelenség mögé bújó szerző arra szólítja fel az embereket, hogy ne támogassák a kormányváltó ellenzéki összefogást és a jászsági politikust. A jászságiak szerint, aki ír vagy mond valamit, annak vállalnia kell a nevét és a felelősséget is, így tisztességtelennek, gyávának és gerinctelennek tartják az efféle lejárató kampányt. Az általunk megkérdezett emberek Pócs Jánost sejtik az akció mögött.

Az ellenzéki összefogás vezetőit és Szekeres Imrét gyalázó névtelen szórólapok lepték el a Jászság több települését is a hétvégén. A szórólapokon arra szólítják fel az embereket, hogy ne támogassák a nemrég létrejött kormányváltó összefogást és annak jászsági jelöltjét, Szekeres Imrét.

Egyelőre nem tudni, hogy ki áll az akció mögött, az esetről azonban több jászsági embert is megkérdeztünk:

– Ezek egyértelműen Pócs János mondatai, mást sem tud tenni, csak ezt ismételgetni. Butaság, hogy nem vállalja fel, hiszen mi sem vagyunk hülyék, pontosan tudjuk, hogy ez az ő stílusa – mondta Jászdózsán egy hatvan év körüli férfi. – Persze nem lep meg, decemberben már szembesülhettünk Pócs János gyávaságával, amikor a lányait küldte ki maga helyett nyilatkozni szégyenében a karácsonyi kampánya miatt. Nagyon meg lehet ijedve, ha most megint ilyen gyáva és gerinctelen módon viselkedik – tette hozzá.

– Én nem foglalkozom politikával, a Fidesz és az MSZP is elég távol áll tőlem, a Jobbikról meg ne is beszéljünk, de ezt gyávának és tisztességtelennek tartom – folytatta egy fiatal, kisgyermekes anya. – Ha egy politikus mond vagy állít valamit, azt tegye névvel, ne bújjon el. S ha Pócs János vagy bárki ilyen módon kampányol, nem meri felvállalni a véleményét, akkor nem érdemes a bizalmunkra. Lehet, hogy mindannyian jobban járnánk, ha Pócs János inkább a trafikjával és a dinnyéivel foglalkozna, az egyre több szegény emberért úgysem tesz semmit – fejezte be.

– Én fideszes vagyok, de ez az eljárás számomra is elfogadhatatlan: csak remélni tudom, hogy nem Pócs János és a Fidesz áll az akció mögött – mondta egy idősebb hölgy Jászszentandráson. – Orbán Viktortól és a Fidesztől a nyíltságot, őszinteséget szoktuk meg, s nem lenne jó, ha most Pócs János mindezt elárulná.

1 komment

Címkék: jászság pócs jános névtelen szórólap

A bejegyzés trackback címe:

https://jasz.blog.hu/api/trackback/id/tr945785038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T_rozsa 2014.01.30. 14:02:47

A kezembe került az említett szórólap, amin tényleg nem találok kiadót. Tulajdonképpen Pócs János mellett bármelyik politikai szereplő állhat az ügy mögött.

Az MSZP-re régóta jellemző, hogy "belülről" támadják meg magukat (hiszen Szekeres úr Öszöd kapcsán is előkerült a híradásokban).

Gedei úrnak érdeke egy alapos tavaszi MSZP bukta, hiszen így erősödhet DK jelöltként, akár Balogh Béla rovására is.
Ugyanez a helyzet Magyar Leventével is, aki szintén jó listás helyet szeretne magának 2014-ben.

A Jobbiknak pedig elemi érdeke, hogy megelőzze az MSZP-t (ami így nem lesz nehéz).

Jobban be kellene vonni Balogh Béláékat a kampányba, ők segíthetnek a választókerület északibb részében jobb eredményt elérni. Bár úgy hírlik megosztottságról beszélnek a térségi pártszervezeten belül. Állítják nem véletlenül tartott a jászberényi MSZP elnök nélkül sajtótájékoztatót Szekeres úr és a többiek (egy hölgy is ült közöttük, de őt senki nem ismeri...?). Szerintem ez nem vezet jóra. Egységben az erő!

Véleményem az, hogy nem a telefonos, választókat teljesen hülyének néző, és értelmetlen kérdéseket feltevő közvélemény kutatás a célravezető. Egyszerűen meg kell cáfolni egy külön kiadványban a leírtakat. Reagálni kell, méghozzá tételesen cáfolva az állításokat!
süti beállítások módosítása