2013.08.17.
14:45

Írta: JászBlog

Pócs János: 107 = 812

Mint korábban megírtuk, Kiss János fideszes képviselőtestületi tagnak a város egy 32,5 hektáros földet juttatott egy 3,4 hektáros szántóért cserébe. Pócs János jászapáti polgármester, országgyűlési képviselő azzal indokolja most a döntést, hogy aranykoronában ugyanannyi a két terület értéke. A JászBlog utánajárt ennek: a nyilvános adatok szerint Kiss területe 107 aranykorona értékű, amit cserébe kap az 812!

Kiss János fideszes önkormányzati képviselő 2011 augusztusában vásárolta meg a Jászapáti Ipari Park melletti 3,4 hektáros szántót. Alig több mint egy év telt el, mikor a város önkormányzata már azzal a céllal kereste meg a képviselőt, hogy szüksége lenne az ipari park bővítéséhez Kiss János nem sokkal korábban vásárolt szántójára.

Idén júniusban a képviselőtestület tagjai már arról döntöttek, hogy képviselőtársuknak, Kiss Jánosnak egy 32,5 hektáros területet ad a város egy 3,4 hektáros szántóért cserébe.

Pócs János most azzal magyarázza a döntést, hogy ne azt nézzük, hogy tízszeres területet kap a fideszes önkormányzati képviselő, mert aranykoronában ugyanannyit ér. A JászBlog utánajárt ennek: a nyilvános adatok szerint Kiss területe 107 aranykorona, amit cserébe kap 812 aranykorona!

A matematika jelen állása szerint a 107 nem egyenlő 812-vel!

Szólj hozzá!

Címkék: földmutyi Jászapáti Pócs János Kiss János

A bejegyzés trackback címe:

https://jasz.blog.hu/api/trackback/id/tr445464792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása