2013.04.15.
12:32

Írta: JászBlog

Pócs János megtagadja a választ

A Fidesz Jászság oldalán közzétett közleményében Pócs János országgyűlés képviselő, Jászapáti polgármestere megtagadja a választ a JászBlog kérdésére, melyet a két legnagyobb parlamenti párt jászsági képviselőihez intéztünk a Jászságot és az országot érintő javaslatokat és kritikákat illetően. Pócs János politikai támadásnak és provokációnak nevezte a felvetést.

Pócs János hétfő délelőtt nyilvánosságra került közleményében megtagadja a válaszadást a JászBlogon indított cikksorozat kérdéseire, amelyben arra kértük a két legnagyobb parlamenti párt jászsági képviselőit, hogy tényszerűen cáfolják, illetve támasszák alá javaslataikat, egymással szembeni kritikáikat.

A Fidesz Jászság oldalán megjelent írásában Pócs János provokációnak, politikai támadásnak minősítette a felvetést, és közölte azt is, a jövőben nem kíván foglalkozni a JászBlog felvetéseivel, mert szerinte adekvát válaszait eddig is kitörölték és letiltották a portálokról.

A politikus reakciója azért is érthetetlen, mert a JászBlog Pócs János egyetlen válaszát, megnyilvánulását sem törölte sohasem. Mint ismeretes, a JászBlog a kormány rezsicsökkentési programja és a szocialisták árcsökkentési javaslata kapcsán kialakult vita miatt döntött úgy, hogy  cikksorozatot közöl, amelyben a két legnagyobb parlamenti párt jászsági képviselői lehetőséget kapnak arra, hogy megfogalmazzák álláspontjukat mind az országos ügyeket, mind pedig a Jászságot érintő ügyeket illetően.

Ebben Pócs Jánost is felkértük, hogy hozza nyilvánosságra érveit, javaslatait és cáfolatait – ezt utasította most vissza.

A politikus korábban az Új Néplapnak adott nyilatkozatában politikai támadásnak minősítette a JászBlogon napvilágot látott szemétszállítási ügyet is, amelyben olvasóink a hozzánk beküldött számlamásolatokkal igazolták, hogy jelentős, 30 százalékot meghaladó emelés történt Jászapátiban, Jánoshidán és Jászboldogházán is.

Mint ismeretes, az Új Néplapban megjelent cikk szerint több olvasó is jelezte a helyi újságnak megdöbbenését és felháborodását. Pócs János ugyanakkor számlázási hibára és politikai támadásra hivatkozott.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jasz.blog.hu/api/trackback/id/tr975223602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása