2014.01.07.
14:05

Írta: JászBlog

Budai Lóránt: kasztrálás és zsidózás?

Kémiailag kasztrálná Budai Lóránt a nemi erőszakot elkövetőket – mondta el a Jobbik jászsági képviselőjelöltje bemutatkozó sajtótájékoztatóján. Ugyanakkor azt nem részletezte, hogy az intézkedés milyen viszonyban áll az emberi jogokkal; kiket, milyen körülmények között, milyen súlyú bűncselekmények elkövetése esetén kasztrálna; és mi történne azokkal, akikről az ítélet végrehajtása után derülne ki ártatlanságuk.

De nem ez volt a radikális jelölt egyetlen szélsőséges megnyilatkozása: azt ugyan nem tudjuk, hogy Szekeres Imre zsidó származású-e vagy sem – és meggyőződésünk, hogy ez nem is fontos – mindenesetre Budai Lóránt ezen gúnyolódott. A jászság jobbikos képviselőjelöltje ugyanis a párt hivatalos oldalán található cikkében – miközben éles kritikát fogalmazott meg Pócs János karácsonyi kampányakciója kapcsán – így zárta sorait: „Ha jól belegondolunk, elsülhetett volna ez szerencsétlenebbül is. Mondjuk, ha Szekeres Imre (MSZP) világítós menórákat osztogatott volna…”.

Budai Lóránt korábban úgy fogalmazott, hogy a Jobbik nem tesz különbséget faji alapon és bőrszín szerint. Ezek szerint mindez a vallásra vagy a származásra nem igaz, hiszen ellenfeleit ezek szerint különbözteti meg. Az ilyesfajta különbségtétel a Horthy-korszakban és a fasizmus korában volt „divat”. Úgy tűnik a Jászság bizalmára pályázó képviselő-jelölt ezt a világot kínálja nekünk 2014 tavaszán. Talán most is csak arról van szó, mint akkoriban, hogy – ahogyan ő maga fogalmazott -: „Akinek nincs (…) használható politikai programja, az ilyen akciókra "kényszerül"” 

1 komment

Címkék: szélsőséges radikális kasztrálás zsidózás Jobbik Jászság Budai Lóránt

A bejegyzés trackback címe:

https://jasz.blog.hu/api/trackback/id/tr765743365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szoboszlay György · http://anyoos.blog.hu/ 2014.01.10. 17:41:24

Ez az új, modern, fiatalos Jobbik. Hiszen, ha jobban belegondolunk, javasolhatná a kasztrálás hagyományos módját is...
süti beállítások módosítása