2014.03.18.
17:56

Írta: JászBlog

Pócs János az aktivistákat okolja a szabálytalan kampányért

Pócs János szerint nem ő, hanem egy túlbuzgó aktivista hibázott – írta meg az Új Néplap annak kapcsán, hogy múlt héten a helyi választási bizottság elmarasztalta a fideszes képviselőjelöltet amiatt, mert szabálytalanul kampányolt. Pócs János azt állította, végrehajtja a bizottság döntését, a plakátok és a molinók azonban azóta is kint vannak.

Pócs János szerint az aktivisták hibáztak – írta meg az Új Néplap annak kapcsán, hogy múlt héten a helyi választási bizottság elmarasztalta a fideszes képviselőjelöltet amiatt, mert szabálytalanul kampányolt. Pócs János tiltott helyekre is kihelyezte plakátjait, amivel egy olyan szabályt szegett meg, amit épp saját pártja, a Fidesz szavazott meg 2011-ben. A fideszes politikus azt ígérte, végrehajtja a bizottság döntését, és leszedik a plakátokat, azonban mind a plakátok, mind a molinók azóta is kint vannak.

Az általunk megkérdezett jászságiak szerint Pócs János viselkedése tisztességtelen, mert nem vállalja a felelősséget és az aktivistákra keni a szabálytalanságot:

– Egy politikusnak vállalnia kell a felelősséget mindazért, amit a kampányban tesznek – mondta egy jászalsószentgyörgyi asszony. – Ha az aktivistái hibáznak, azért is ő felel, ráadásul egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy nem tudott róla, hová helyezik ki a plakátokat. Az, hogy most menti a saját bőrét, és éppen azokra keni az egészet, akik érte dolgoznak, egyszerűen gyáva és tisztességtelen – tette hozzá.

Az általunk megkérdezett emberek szerint az sem igaz, hogy Pócs János végrehajtotta a választási bizottság döntését, és eltüntette a szabálytalanul kihelyezett plakátokat, mivel mind a plakátok, mind a molinók a mai napig kint vannak.

– Dehogy szedték le – mondta egy férfi. – Ott virítanak most is, ahová eredetileg kihelyezték őket – tette hozzá. – Szabályt szeg, majd azt mondja, nem is ő szegte meg, aztán azt mondja, kijavítják a hibát, de ez sem történik meg. Ez aztán a felelős viselkedés! Ilyen emberre bízzuk a képviseletünket?! – tette fel a kérdést felháborodottan.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jasz.blog.hu/api/trackback/id/tr515868033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása