2014.12.08.
17:40

Írta: JászBlog

Azok a "boldog" ötvenes évek...

Az egykor „hős rendszerváltó” fideszes politikusaink mostanában nagyon megkedvelték az 50-es évek hangulatát. Elég csak arra gondolnunk, milyen lelkesen, egymás sarkát taposva szaladnak mostanában a kormány tagjai Moszkvába az orosz vezér kegyeit keresni, miközben a „hanyatló Nyugatról” szónokolnak itthon. Ez az érzés láthatóan magával ragadta a Jászság parlamenti képviselőjét is: Pócs János Mikulás-csomagokat osztogatott a jászdózsai általános iskolában, amelyet aztán - az egykori divatnak megfelelően - a gyerekek kollektíven, írásban meg is köszöntek neki. A képviselő ezt a Facebook-oldalán tudatta a néppel.  Az ősszel fideszes polgármesterjelöltként indult, ám vereséget szenvedett tankerületi igazgató pedig szorgalmasan meg is osztotta mindezt a saját Facebook-oldalán.

unnamed.png

Lehet, hogy már én is a rendszer hatása alá kerültem, de minderről önkéntelenül a következő sorok jutnak az eszembe:

„Köszönjük néked Rákosi elvtárs,
Kiért a hálánk tiszta lángja ég.
Reád ha nézünk, büszke az arcunk,
Virágot hintünk amerre mész.”

Persze előfordulhat, hogy mindez csak az év végi fáradtság jele képviselőnknél: ilyenkor az ember már kevésbé koncentrál, és könnyebben kiesik addig játszott szerepéből. Mint tudjuk, tavaly karácsonykor „lepte meg” a jászságiakat egy kis ajándékkal, amellyel több település éjféli miséjén is kampányolt maga mellett. Ez akkor már pártjának is sok volt, kénytelenek voltak tőle elhatárolódni.

http://jasz.blog.hu/2013/12/27/tobb_jaszsagi_templomban_is_kampanyoltak_szenteste

http://www.atv.hu/belfold/20131227-ennel-lejjebb-nincs-a-fidesz-szovivo-nem-osztott-volna-szobrokat-szenteste

Izgatottan várjuk, idén milyen „ajándékokat” kapunk még tőle!    

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jasz.blog.hu/api/trackback/id/tr106967789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása