2014.04.05.
21:25

Írta: JászBlog

Pócs János meghazudtolta Orbán Viktort?

Pócs János egy lakossági levélre válaszolva ellentmondott mindannak, amit Orbán Viktor miniszterelnök saját Facebook-oldalán fotókkal dokumentált. A fideszes képviselőjelölt ugyanis – reagálva arra, hogy a miniszterelnök miért nem jött el hozzá a Jászságba – azt állítja, hogy Orbán Viktor mindössze hat városban járt az elmúlt időszakban. Nem tudjuk, hogy ez kritika akart-e lenni Orbán Viktorral szemben, annyi azonban bizonyos, hogy Pócs János meglehetősen alulértékeli a miniszterelnök kampányban végzett munkáját. A dokumentáció szerint ugyanis Orbán Viktor a kampány elmúlt egy hónapjában összesen 23 városban járt. Ezt bárki ellenőrizheti.

1 komment

Címkék: országjárás Orbán Viktor Pócs János

2014.04.05.
06:45

Írta: JászBlog

Erőszakosan kampányol Pócs János

Többen panaszkodnak arra a Jászságban, hogy a kampány végéhez közeledve egyre erőszakosabban kampányol Pócs János: házról házra járva, agresszív módon próbálnak nyomást gyakorolni a választókra, összefestik a járdákat, és az is visszatetsző, hogy Jászberényben szinte minden villanyoszlopról az ő képe köszön vissza.

1 komment

Címkék: Pócs János erőszakos kampány összefestett járdák plakáterdő

2014.04.03.
15:00

Írta: JászBlog

Orbán Viktor nem jön el Pócs Jánoshoz

Miközben Orbán Viktor a kampány hajrájában is megállás nélkül járja az országot, hogy minél nagyobb támogatást nyújtson az egyéni jelölteknek és mozgósítsa a kormánypárti szavazókat, a Jászságba, Pócs Jánoshoz nem jön el a miniszterelnök. Mindez összefüggésben lehet azzal, hogy a képviselőjelölt utóbbi időkben kirobbant sorozatos botrányai miatt Orbán Viktor nem szívesen mutatkozik Pócs Jánossal.

1 komment

Címkék: Orbán Viktor Pócs János