2014.12.08.
17:40

Írta: JászBlog

Azok a "boldog" ötvenes évek...

Az egykor „hős rendszerváltó” fideszes politikusaink mostanában nagyon megkedvelték az 50-es évek hangulatát. Elég csak arra gondolnunk, milyen lelkesen, egymás sarkát taposva szaladnak mostanában a kormány tagjai Moszkvába az orosz vezér kegyeit keresni, miközben a „hanyatló Nyugatról” szónokolnak itthon. Ez az érzés láthatóan magával ragadta a Jászság parlamenti képviselőjét is: Pócs János Mikulás-csomagokat osztogatott a jászdózsai általános iskolában, amelyet aztán - az egykori divatnak megfelelően - a gyerekek kollektíven, írásban meg is köszöntek neki. A képviselő ezt a Facebook-oldalán tudatta a néppel.  Az ősszel fideszes polgármesterjelöltként indult, ám vereséget szenvedett tankerületi igazgató pedig szorgalmasan meg is osztotta mindezt a saját Facebook-oldalán.

unnamed.png

Lehet, hogy már én is a rendszer hatása alá kerültem, de minderről önkéntelenül a következő sorok jutnak az eszembe:

„Köszönjük néked Rákosi elvtárs,
Kiért a hálánk tiszta lángja ég.
Reád ha nézünk, büszke az arcunk,
Virágot hintünk amerre mész.”

Persze előfordulhat, hogy mindez csak az év végi fáradtság jele képviselőnknél: ilyenkor az ember már kevésbé koncentrál, és könnyebben kiesik addig játszott szerepéből. Mint tudjuk, tavaly karácsonykor „lepte meg” a jászságiakat egy kis ajándékkal, amellyel több település éjféli miséjén is kampányolt maga mellett. Ez akkor már pártjának is sok volt, kénytelenek voltak tőle elhatárolódni.

http://jasz.blog.hu/2013/12/27/tobb_jaszsagi_templomban_is_kampanyoltak_szenteste

http://www.atv.hu/belfold/20131227-ennel-lejjebb-nincs-a-fidesz-szovivo-nem-osztott-volna-szobrokat-szenteste

Izgatottan várjuk, idén milyen „ajándékokat” kapunk még tőle!    

Szólj hozzá!

2014.05.20.
17:36

Írta: JászBlog

Kiderült: mégiscsak mi fizetjük a „rezsiharc” árát

Úgy tűnik, megyénkben is elérkezett a „rezsiharc” utolsó szakasza: Orbán Viktor diadalmas győzelmi jelentései után eljött az ideje a „hadikiadások” megfizetésének. És ezt már megint azoknak kell kinyögni, akikért - elvileg - a „háború” indult, azaz a lakosságnak. 

1 komment

2014.04.05.
21:25

Írta: JászBlog

Pócs János meghazudtolta Orbán Viktort?

Pócs János egy lakossági levélre válaszolva ellentmondott mindannak, amit Orbán Viktor miniszterelnök saját Facebook-oldalán fotókkal dokumentált. A fideszes képviselőjelölt ugyanis – reagálva arra, hogy a miniszterelnök miért nem jött el hozzá a Jászságba – azt állítja, hogy Orbán Viktor mindössze hat városban járt az elmúlt időszakban. Nem tudjuk, hogy ez kritika akart-e lenni Orbán Viktorral szemben, annyi azonban bizonyos, hogy Pócs János meglehetősen alulértékeli a miniszterelnök kampányban végzett munkáját. A dokumentáció szerint ugyanis Orbán Viktor a kampány elmúlt egy hónapjában összesen 23 városban járt. Ezt bárki ellenőrizheti.

1 komment

Címkék: országjárás Orbán Viktor Pócs János