2014.04.05.
21:25

Írta: JászBlog

Pócs János meghazudtolta Orbán Viktort?

Pócs János egy lakossági levélre válaszolva ellentmondott mindannak, amit Orbán Viktor miniszterelnök saját Facebook-oldalán fotókkal dokumentált. A fideszes képviselőjelölt ugyanis – reagálva arra, hogy a miniszterelnök miért nem jött el hozzá a Jászságba – azt állítja, hogy Orbán Viktor mindössze hat városban járt az elmúlt időszakban. Nem tudjuk, hogy ez kritika akart-e lenni Orbán Viktorral szemben, annyi azonban bizonyos, hogy Pócs János meglehetősen alulértékeli a miniszterelnök kampányban végzett munkáját. A dokumentáció szerint ugyanis Orbán Viktor a kampány elmúlt egy hónapjában összesen 23 városban járt. Ezt bárki ellenőrizheti.

Pócs János fideszes képviselőjelölt egy „lakossági” levélre válaszolva nyilatkozott arról, hogy miért nem jött el Orbán Viktor a Jászságba. Levelében Pócs János azt írja, hogy „a Miniszterelnök Úr az utóbbi időben mindössze 6 városban jelent meg”. Tehát szerinte nem igaz, hogy azért nem jött el Orbán Viktor a Jászságba, mert „bizalmat vesztett velem szemben”.

Orbán Viktor azonban országjáró körútjának szinte minden egyes mozzanatát dokumentálta Facebook-oldalán annak érdekében, hogy ezzel is minden támogatást megadjon pártjának, illetve a fideszes jelölteknek.

Így bárki ellenőrizheti, hogy Orbán Viktor hány városban járt a kampány elmúlt egy hónapjában. Mi összeszámoltuk, összesen 23-ban: Szeged, Győr, Mezőkövesd, Dombóvár, Baja, Kecskemét, Nyíregyháza, Pécs, Karcag, Mezőtúr, Cegléd, Miskolc, Bátonyterenye, Siófok, Nagykanizsa, Nyírgelse, Nyírbogát, Nyíregyháza, Dunakeszi, Szekszárd, Dunaújváros, Ercsi, Szigetszentmiklós.

Nem tudjuk, hogy Pócs János „mindössze” megjegyzése kritika akart-e lenni Orbán Viktor kampányban végzett tevékenységével szemben. Ugyanakkor tény, hogy a miniszterelnök országjáró körútján jól láthatóan minden támogatást igyekezett megadni az arra érdemes jelölteknek, hiszen még a kampány hajrájából is alaposan kiveszi a részét. S a jelek szerint Pócs János ezt a tevékenységet igencsak alulbecsüli, de legalábbis kisebbíti.

1 komment

Címkék: országjárás Orbán Viktor Pócs János

A bejegyzés trackback címe:

https://jasz.blog.hu/api/trackback/id/tr125957010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

T_rozsa 2014.04.06. 14:07:27

Az utóbbi időben és az elmúlt egy hónapban nyelvtani szempontból nem ugyanazt jelenti...és egyébként sincsen túl sok jelentősége.

Az pedig nagyon tiszteletre méltó, hogy a blog szerkesztője ennyire elismeri Orbán Viktor munkáját.

Szerintem már a blog is sejti, amit már sokszor megbeszéltünk ezen keretek között...
süti beállítások módosítása